7a Trobada d’instagramers del Penedès a Vilafranca Capital de la Cultura Catalana #7InstameetPenedès

#7InstameetPenedès #Penedesfera #firesdemaig @VFP2015 @firesdemaig #Vilafranca #Penedès #CapitaldelVi

El proper dissabte 16 de maig Vilafranca del Penedès acollirà la 7a Instameet Penedès, trobada d’instagramers convocada per la Penedesfera, comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès. Serà amb motiu de la Capitalitat de la Cultura Catalana, que la Capital del Vi celebra durant aquest any 2015, amb l’objectiu de promoure no només el patrimoni cultural i arquitectònic sinó també la vida associativa i urbana de Vilafranca. Tot començarà a les 10 del matí a la Casa de la Festa Major, amb un esmorzar inclòs per a tots els participants, per continuar amb un recorregut guiat pels carrers del centre històric vilafranquí. Es descobriran els seus racons i el seu mercat setmanal, tot visitant l’interior de la Basílica de Santa Maria amb la seva cripta i l’antic Convent de Sant Francesc amb el claustre medieval. També es podrà admirar joies modernistes com la Casa de la Vila i el seu interior, acabant dins l’ambient de les Fires de Maig o dels Enamorats de Vilafranca amb un tast de vins del Penedès per als instagramers. Aquí finalitzarà l’itinerari guiat per tal de gaudir lliurement a partir de llavors del cap de setmana a Vilafranca. Hi haurà un concurs fotogràfic amb el premi a la millor galeria de fotos de l’Instameet d’una estada de cap de setmana a Vilafranca del Penedès amb activitats culturals i d’enoturisme a càrrec del portal Via Penedès www.viapenedes.com. També hi hauran dos premis especials per les millors fotos de les Fires de Maig amb una nit amb esmorzar a l’Hotel Mastinell i un dinar per a dues persones a un restaurant amb el distintiu de qualitat de gastronomia de proximitat “Vilafranca Ve de Gust”. Els hashtags seran #7InstameetPenedès #Penedesfera #firesdemaig i són obligatoris per optar als premis juntament amb ser seguidor de @Penedesfera a instagram. Es valoraran totes les fotografies publicades fins les 12 de la nit del diumenge. L’activitat és gratuïta, només cal tenir un usuari d’instagram i fer una inscripció prèvia al web de la Penedesfera www.penedesfera.cat on es pot trobar més informació de l’esdeveniment. L’organització és a càrrec de la Penedesfera amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Via Penedès i Descobreix Catalunya.

Poden venir igers de tot arreu, de dins i fora de la Penedesfera, però cal recordar que les places són limitades i per tant cal inscriure’s prèviament aquí.

L’activitat és gratuïta i aquest és el programa:

Dissabte 16 de maig de 2015
Inici 10h Casa de la Festa Major de Vilafranca (Plaça Vall del Castell, 14)

10:00h RECEPCIÓ i ESMORZAR dels participants del #7InstameetPenedès. A continuació VISITA guiada especial VILAFRANCA CAPITAL CULTURAL a la Casa de la Festa Major, Casa de la Vila, Basílica de Santa Maria i Convent de Sant Francesc. En acabar ens dirigirem a les FIRES DE MAIG per gaudir d’un TAST DE VINS de la DO Penedès per a tots els participants.
14:00h. FINALITZACIÓ de l’itinerari guiat del #7InstameetPenedès i inici del recorregut lliure per Vilafranca i participació al concurs fotogràfic publicant fotos fins a les 12 de la nit del diumenge.

El hashtag a twitter serà #Penedesfera i a instagram per participar al concurs fotogràfic serà #7InstameetPenedès #Penedesfera #firesdemaig

4t Most&Blogs o 14è Vins&Blogs de la Penedesfera i #6InstameetPenedès (17)

Després de Calafell, Subirats, El Vendrell i Sitges, Vilafranca del Penedès tornarà a acollir una nova trobada d’instagramers del Penedès organitzada per la Penedesfera. Una comunitat 2.0 que ha superat aquest any els 1.200 bloguers agregats de l’Anoia, Alt i Baix Penedès i el Garraf. És un dels col·lectius d’aquest tipus més nombrós i actius de Catalunya, secció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’Institut d’Estudis Penedesencs i té com objectiu facilitar la visibilitat de les idees i opinions ciutadanes gràcies a la xarxa, amb la referència del portal dels bloguers i interessants en el web 2.0 del Penedès www.penedesfera.cat. Es dóna la circumstància que el Vinseum de Vilafranca ja va acollir en dues ocasions la Instameet Penedès però dins el marc del Festival Most. La Penedesfera també prepara, juntament amb l’associació TIC Anoia en el marc del FiraBit, la celebració de les 8es Jornades de la Penedesfera, que s’han de celebrar del 3 al 5 de juliol a Igualada.

Un Trackback

  1. [...] passat dissabte Vilafranca del Penedès va acollir la 7a Instameet Penedès, trobada d’instagramers convocada per la Penedesfera, comunitat de bloguers i interessats en el [...]