Una trentena de bloguers i instagramers al 4t Most&Blogs o 14è Vins&Blogs de la Penedesfera i #6InstameetPenedès

Ambient al 4t #Most&Blogs #Penedesfera #6InstameetPenedès #mostfestival

El 8 de novembre de 2014 es va viure un bon matí al 4t Most&Blogs o 14è Vins&Blogs de la Penedesfera i #6InstameetPenedès amb motiu del Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava. Aquest esdeveniment deslocalitzat i escampat pel territori penedesenc que se celebra del 6 al 16 de novembre i va ser l’acte principal del Dia Europeu de l’Enoturisme 2014 al Penedès. Amb projeccions a Vilafranca del Penedès i altres espais de la comarca, va incloure un Vins&Blogs de la Penedesfera i la 6a Instameet Penedès dins el seu programa. El VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya va acollir la trobada amb la participació d’una trentena de bloguers i instagramers d’arreu de Catalunya amb invitació oberta entorn de la cultura audiovisual per parlar de cinema, fotografia, sèries de televisió, curtmetratges, etc.

@igers gaudint de les vistes de #Vilafranca del #Penedès #MostBlogs #Penedesfera #6InstameetPenedès

La jornada va començar amb una visita guiada al campanar de la basílica de Santa Maria per admirar el paisatge vitivinícola a l’entorn de Vilafranca del Penedès, per gentilesa de Tríade Serveis Culturals, i a l’exposició del renovat Palau Reial a càrrec del director del VINSEUM Xavier Fornos. Va continuar amb la projecció del conjunt de curtmetratges “Històries del vi” i va finalitzar amb la degustació de caves Mas Can Colomé i formatges Xerigots. També es va celebrar una trobada d’instagramers dins el Most&Blogs, el #6InstameetPenedès, amb un concurs fotogràfic amb diversos premis comunicats al web http://www.penedesfera.cat. A la millor galeria de fotos publicades a Instagram abans de les 12 de la nit del diumenge, una nit per a dues persones en una Masia del Penedès. Entre els assistents a la trobada de la Penedesfera es va sortejar una entrada doble per a la cloenda del festival. A continuació teniu algunes fotografies.

* Actualització del 13-11-14: El Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava ha decidit que @massarreta sigui el guanyador del concurs fotogràfic per la seva galeria de fotos del #6InstameetPenedès. Enhorabona!

@massarreta guanyador del concurs fotogràfic del #6InstameetPenedès #Penedesfera #MostFestival