Un blog penedesfèric guanya el concurs BlocDOCat al millor blog vitivinícola català

El blog Malviatge de Rosa Sadurní i Josep M. Galimany (Santa Margarida i els Monjos) és el millor blog vitivinícola català segons el veredicte del jurat donat a conèixer ahir dimarts a la nit a la gala de lliurament dels premis del IV Concurs BlocDOCat. A l’acte, celebrat al Teatre Nacional de Catalunya i que ha servit per a commemorar el 15è aniversari de la Denominació d’Origen Catalunya, organitzadora del concurs, també ha rebut una menció especial un altre blog de la Penedesfera, Pretty Wines de Núria Martí (Sant Sadurní d’Anoia).

Els autors del blog Malviatge han rebut de mans del President de la DO Catalunya, Xavier Pié, i del Conseller d’Agricultura, Josep Maria Pelegrí, un xec per valor de 3.000 euros com a premi per haver guanyat el concurs entre la trentena de blogs presentats. Aquesta però no és la primera ocasió que un blog de la Penedesfera és considerat el millor blog vitivinícola català, De Vinis de l’igualadí Joan Gómez Pallarès va guanyar la primera edició del certamen.

La Penedesfera és la comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 de l’Anoia, Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf, així com la més activa de Catalunya amb més de 1.100 bloguers. És secció TIC de l’Institut d’Estudis Penedesencs (IEP) i del 26 al 28 de setembre celebrarà la seva trobada anual a Sitges amb les 7es Jornades de la Penedesfera.

A continuació podeu veure un vídeo amb el recull de candidats al IV Concurs BlocDOCat.