Èxit de participació a la 4a Trobada d’instagramers del Penedès a la Vil·la Museu Pau Casals #4InstameetPenedès

El dissabte 17 de maig la Vil·la Museu Pau Casals va acollir la 4a Instameet Penedès, trobada d’instagramers convocada per la Penedesfera, comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès. Va ser el primer cop que s’organitzava en horari nocturn i s’emmarcava dins la Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus 2014, que se celebrava aquell cap de setmana arreu d’Europa. Tot va començar amb un recorregut pels espais més íntims de la casa d’estiueig de Pau Casals. Una visita guiada especial que va donar l’oportunitat de visitar alguns dels espais que habitualment no és poden veure en la visita, com el despatx del Mestre i la seva col•lecció. En finalitzar es va oferir un piscolabis i copa de cava als jardins del museu, gentilesa de Jané Ventura, acompanyat amb música en directe interpretada per estudiants de l’Escola Municipal de Música del Vendrell.

Amb motiu de la trobada es va crear un concurs de Instagram per fer fotografies dels equipaments del Museu Pau Casals a Sant Salvador, El Vendrell, i de les activitats que s’hi organitzin. Els participants poden participar-hi penjant les seves fotografies a Instagram, com a mínim amb els hashtags #museupaucasals #DIMpaucasals2014 #instapaucasals #4InstameetPenedès #Penedesfera i ser seguidors de @fundaciopaucasals a aquesta aplicació de fotografia mòbil. Es podran publicar a instagram fins el 25 de maig del 2014. Durant aquesta setmana els instagramers que vulguin fer més fotografies tenen l’entrada gratuïta al museu enviant un e-mail prèviament a museu@paucasals.org. Els guanyadors optaran a diversos premis. El primer premi serà un dinar per a 2 persones al Restaurant Vil•la Casals. El segon premi una ruta “Terra de vins, Terra de Pau Casals” per a dues persones que inclou la visita al Museu Pau Casals més una visita amb tast de vins a un celler de la D.O Penedès (Avgvstvs Forvm o Jané Ventura). El tercer premi consisteix en un lot de productes del Museu. Les bases del concurs es poden consultar al web de la Fundació Pau Casals. A continuació teniu fotos de la trobada.

Després de Calafell, Subirats i Vilafranca del Penedès, El Vendrell va acollir aquesta quarta trobada d’instagramers del Penedès organitzada per la Penedesfera. Una comunitat 2.0 que ha superat aquest any els 1.100 bloguers agregats de l’Anoia, Alt i Baix Penedès i el Garraf. És un dels col·lectius d’aquest tipus més nombrós i actius de Catalunya, secció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’Institut d’Estudis Penedesencs i té com objectiu de facilitar la visibilitat de les idees i opinions ciutadanes gràcies a la xarxa, amb la referència del portal dels bloguers i interessants en el web 2.0 del Penedès www.penedesfera.cat. Es dóna la circumstància que la Vil·la Museu Pau Casals ja va acollir l’any 2009 la celebració de les 2es Jornades de la Penedesfera, esdeveniment que s’està preparant la setena edició a celebrar-se al Garraf aquest any.