4a Trobada d’instagramers del Penedès a la Vil·la Museu Pau Casals #4InstameetPenedès

El proper dissabte 17 de maig a les 21 hores, la Vil·la Museu Pau Casals, acollirà la 4a Instameet Penedès, trobada d’instagramers convocada per la Penedesfera, comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 del Penedès. Serà la primera vegada que s’organitza en horari nocturn i s’emmarca dins la Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus 2014, que es celebra aquell cap de setmana arreu d’Europa. Tot començarà amb un recorregut pels espais més íntims de la casa d’estiueig de Pau Casals. Una visita guiada especial que ens donarà l’oportunitat de visitar alguns dels espais que habitualment no és poden veure en la visita, com el despatx del Mestre i la seva col•lecció. En finalitzar s’oferirà un piscolabis i copa de cava als jardins del museu, gentilesa de Jané Ventura, acompanyat amb música en directe interpretada per estudiants de l’Escola Municipal de Música del Vendrell. L’activitat és gratuïta però les places són limitades de manera que cal inscriure’s prèviament enviant un e-mail a museu@paucasals.org. També hi haurà un concurs de Instagram per fer fotografies dels equipaments del Museu Pau Casals a Sant Salvador, El Vendrell, i de les activitats que s’hi organitzin. Els participants podran participar-hi penjant les seves fotografies a Instagram, com a mínim amb els hashtags #museupaucasals #DIMpaucasals2014 #instapaucasals #4InstameetPenedès #Penedesfera i ser seguidors de @fundaciopaucasals a aquesta aplicació de fotografia mòbil. Les fotografies es podran penjar a partir del 17 de maig fins el 25 de maig del 2014. Els guanyadors optaran a diversos premis. El primer premi serà un dinar per a 2 persones al Restaurant Vil•la Casals. El segon premi una ruta “Terra de vins, Terra de Pau Casals” per a dues persones que inclou la visita al Museu Pau Casals més una visita amb tast de vins a un celler de la D.O Penedès (Avgvstvs Forvm o Jané Ventura). El tercer premi consisteix en un lot de productes del Museu. Les bases del concurs es poden consultar al web de la Fundació Pau Casals.

Poden venir igers de dins i fora de la Penedesfera però cal recordar que les places són limitades i per tant cal inscriure’s prèviament enviant un e-mail a museu@paucasals.org. L’activitat és gratuïta i aquest és el programa:

17 de maig de 2014
Vil·la Museu Pau Casals

21:00h RECEPCIÓ dels participants del #4InstameetPenedès amb la VISITA guiada especial a la Vil·la Museu Pau Casals.
En acabar PISCOLABIS i COPA DE CAVA als jardins del museu gentilesa de Jané Ventura.
Acompanyament amb MÚSICA EN DIRECTE interpretada per estudiants de l’Escola Municipal de Música del Vendrell.
23:00h FINALITZACIÓ de la #4InstameetPenedès dins la Nit dels Museus.

El hashtag a twitter serà #Penedesfera i a instagram per participar al concurs fotogràfic serà #museupaucasals #DIMpaucasals2014 #instapaucasals #4InstameetPenedès #Penedesfera

2es Jornades de la Penedesfera

Després de Calafell, Subirats i Vilafranca del Penedès, El Vendrell acollirà aquesta quarta trobada d’instagramers del Penedès organitzada per la Penedesfera. Una comunitat 2.0 que ha superat aquest any els 1.100 bloguers agregats de l’Anoia, Alt i Baix Penedès i el Garraf. És un dels col·lectius d’aquest tipus més nombrós i actius de Catalunya, secció de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació de l’Institut d’Estudis Penedesencs i té com objectiu de facilitar la visibilitat de les idees i opinions ciutadanes gràcies a la xarxa, amb la referència del portal dels bloguers i interessants en el web 2.0 del Penedès www.penedesfera.cat. Es dóna la circumstància que la Vil·la Museu Pau Casals ja va acollir l’any 2009 la celebració de les 2es Jornades de la Penedesfera, esdeveniment que s’està preparant la setena edició a celebrar-se al Garraf aquest any.

Escriure un comentari

El teu correu mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*
*