Una trentena de bloguers i instagramers al 3r Most&Blogs o 12è Vins&Blogs de la Penedesfera i #3InstameetPenedès

3r Most&Blogs o 12è Vins&Blogs de la Penedesfera i #3InstameetPenedès (20)

Ahir es va viure un bon matí al 3r Most&Blogs o 12è Vins&Blogs de la Penedesfera i #3InstameetPenedès amb motiu del Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava. Aquest esdeveniment deslocalitzat i escampat pel territori penedesenc s’ha celebrat amb èxit del 7 al 10 de novembre i va ser l’acte principal del Dia Europeu de l’Enoturisme 2013 al Penedès. Amb projeccions a Vilafranca del Penedès i altres espais de la comarca, va incloure un Vins&Blogs de la Penedesfera i la 3a Instameet Penedès dins el seu programa. El VINSEUM Museu de les Cultures del Vi de Catalunya va acollir la trobada amb la participació d’una trentena de bloguers i instagramers d’arreu de Catalunya amb invitació oberta entorn de la cultura audiovisual per parlar de cinema, fotografia, sèries de televisió, curtmetratges, etc.

3er Most&Blogs o 12è Vins&Blogs de la Penedesfera i #3InstameetPenedès

La jornada va començar amb una visita guiada a l’exposició del renovat Palau Reial a càrrec del director del VINSEUM Xavier Fornos, va continuar amb la projecció del conjunt de curtmetratges “Històries del vi” i va finalitzar amb la degustació de caves Mas Can Colomé i formatges Xerigots. Com a novetat, també es va celebrar una trobada d’instagramers dins el Most&Blogs, el #3InstameetPenedès, amb un concurs fotogràfic amb diversos premis comunicats al web http://www.penedesfera.cat. A la millor galeria de fotos publicades a Instagram abans de les 12 de la nit del diumenge, darrer dia del festival, una nit per a dues persones en una Masia del Penedès. Entre els assistents a la trobada de la Penedesfera es va sortejar una entrada doble per a la cloenda del festival. A continuació teniu algunes fotografies.

* Actualització del 12-11-13: El Most Penedès Festival Internacional de Cinema del Vi i del Cava ha decidit que @malviatge sigui el guanyador del concurs fotogràfic per la seva galeria de fotos del #3InstameetPenedès. Enhorabona!

@malviatge guanyador del concurs fotogràfic del #3InstameetPenedès #Penedesfera #MostFestival

Escriure un comentari

El teu correu mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*
*