Més de 60 instagramers participen a l’#InstacatchSUBIRATS #2InstameetPenedès

@igers en acció! #InstacatchSUBIRATS #BCNmoltmes #Subirats #CapitaldelaVinya #2InstameetPenedès #Penedesfera #Enoturisme #Penedès #MES #RutesSubirats #RaconsSubirats #PaisatgeSubirats #CellersSu...

El passat dissabte es va celebrar a Subirats la trobada d’instagramers #InstacatchSUBIRATS. Més de 60 aficionats a l’aplicació de fotografia instagram van gaudir d’un matí ple d’activitats, que en aquesta ocasió va estar vinculat amb les activitats que aquests dies es poden gaudir al municipi dins el programa “Viu la Verema a Subirats, Capital de la Vinya!”. El punt d’inici va ser al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal (Subirats) amb la recepció dels participants. Després de l’esmorzar dels assistents es va visitar el Museu d’Esperanto de Subirats (MES) i es va seguir l’itinerari 8 de les Rutes Vitivinícoles de Subirats, que passa pel carrer de Can Rovira, on es van poder realitzar belles fotografies d’arquitectura rural i del més típic paisatge vitivinícola penedesenc. Finalment es va arribar a un dels exponents del cellers familiars i d’agricultura ecològica de Subirats com són les caves Eudald Massana Noya. Els participants van conèixer l’espai i les seves vinyes tot realitzant la ‘Verema a l’Antiga’ amb Vinimundus, collint i trepitjant el raïm com els nostres avis. Un tast de cava i la fotografia de grup va donar per finalitzada la trobada, que agafava el relleu de les celebrades anteriorment a Sitges, Vic i Mataró. Els participants havien de publicar a l’aplicació d’internet diverses fotografies amb el hashtag o etiqueta #InstacatchSUBIRATS, i d’altres més que es podien consultar al programa complet de l’esdeveniment disponible al web http://www.turismesubirats.cat, per tal de participar en un concurs fotogràfic amb el premi d’una estada de cap de setmana amb activitats a la propera destinació de l’#Instacatch @BCNmoltmes, fet que ha motivat la publicació de centenars de fotografies sobre Subirats a Instagram.

#InstacatchSUBIRATS (50)

La trobada va ser organitzada conjuntament pel Servei de Turisme de la Diputació de Barcelona i el Patronat de Turisme de Subirats amb la col·laboració d’Enoturisme Penedès i Penedesfera, que celebrava el 2n Instameet Penedès.

A continuació teniu fotografies de la trobada #InstacatchSUBIRATS #2InstameetPenedès.

* Actualització del 17-9-13: @quimgonzalo és el guanyador de l’#InstacatchSUBIRATS:

@quimgonzalo guanyador #InstacatchSUBIRATS

Un Trackback

  1. [...] de Calafell, Subirats i Vilafranca del Penedès, El Vendrell acollirà aquesta quarta trobada d’instagramers del [...]

Escriure un comentari

El teu correu mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*
*