“Viatge al Sud” amb “Swing Appeal”

Anunci X Festival de Mùsica a les Vinyes

A només 10 dies per a l’inici del Festival de Música a les Vinyes la venda d’entrades va a bon ritme i destaca sobre altres anys l’èxit de l’abonament d’entrada combinada pels dos concerts. És l’edició del desè aniversari de l’esdeveniment que se celebrarà el 21 i 28 de juliol a Torre-ramona (Subirats). Així ho destaquen diferents mitjans de comunicació especialitzats com la revista Enderrock en el seu número especial dedicat als festivals d’estiu. Us deixem a continuació amb aquest article i també una selecció d’aparicions als setmanaris El 3 de Vuit, La Fura i El Cargol, entre d’altres que se’n fan ressò com la publicació Viu l’Oci, juntament amb una entrevista a Ràdio Vilafranca als organitzadors del Festival que us ajudarà a decidir-vos a acompanyar-nos en aquesta celebració tant rellevant.

El Festival de Música a les Vinyes arriba a la desena edició. Per celebrar-ho proposa dos concerts amb unes formacions de luxe.

Cartell X Festival de Música a les Vinyes 2012

El dissabte 21 de juliol, un duet on les cordes del guitarrista flamenc Pedro Javier González i el contrabaix del mestre del jazz Horacio Fumero, ens portaran de viatge cap al sud. Faran un diàleg on els temes de conversa seran el tango, la milonga, la buleria i altres estils amb aires del sud, tractats des de la improvisació jazzística. El prestigi d’aquests dos músics no és més que la conseqüència lògica d’una tècnica i un feeling excepcionals. El so flamenc de González, càlid i mediterrani, combina perfectament amb el contrabaix de Fumero, ple de jazz i de les essències folklòriques de l’Argentina, i crea una autèntica fusió musical.

Horacio Fumero i Pedro Javier González - Viatge al Sud

El dissabte 28 de juliol, Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio & Raynald Colom ens presentaran Swing Appeal, un treball que pot satisfer els paladars jazzístics més exigents i un ampli públic amb ganes de bona música. Susana Sheiman, amb una veu radiant i expansiva, ens delectarà amb una bona col.lecció de cançons plenes de swing i emoció. El trio funciona a la perfecció amb el cor i ànima del piano d’Ignasi Terraza, amb el desplegament rítmic del sòlid contrabaixista Pierre Boussaguet i del fi bateria Marc Miralta. A més, l’estel.lar trompeta de Raynald Colom completa tot un regal per a l’oïda.

Susana Sheiman & Ignasi Terraza Trio & Raynald Colom - Swing Appeal

I després de cada actuació, hi haurà la tradicional degustació de caves de Subirats i repetirem la novetat amb èxit dels darrers anys de la combinació amb Préssec d’Ordal. Tots dos concerts començaran puntualment a les 10 de la nit.

El Patronat de Turisme de Subirats organitza el Festival de Música a les Vinyes amb la col.laboració de l’Ajuntament de Subirats, Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, Associació de Productors del Préssec d’Ordal, Confraria del Cava de Sant Sadurní i Família Bori De Fortuny.

VENDA D’ENTRADES

A internet:

Als següents punts de venda del Penedès:

Discostar (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia

Centre d’Interpretació del Castell de Gelida

Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria (CIARGA)

Centre d’Informació del Castell de Penyafort

Oficina de Turisme de Subirats

Museu d’Esperanto de Subirats

i el mateix dia al Festival, amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!

Escriure un comentari

El teu correu mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*
*