Subirats i el Mercat del Préssec d’Ordal a la ràdio i la televisió

TV3 amb l'inici del Mercat del Préssec d'Ordal (13)

L’inici de la temporada del Mercat del Préssec d’Ordal ha estat cobert per la televisió, Televisió de Catalunya i Penedès TV. També en diverses entrevistes a Ràdio Vilafranca, Ona FM, Ona Subirats i Ràdio Baix Penedès – L’Arboç. A continuació podeu veure com és la collita del Préssec d’Ordal, al següent vídeo, i com va ser la inauguració dissabte passat a càrrec del Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya Josep Maria Pelegrí. També com s’organitza i prepara el Mercat del Préssec d’Ordal escoltant les entrevistes a la ràdio.

El Mercat del Préssec d’Ordal se celebra tots els caps de setmana dels mesos de juny, juliol i agost a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats), des de les 9 a les 14 hores. Els pagesos elaboradors d’aquest producte, amb denominació d’origen pròpia, el venen directament collit de les seves terres, i el Mercat és la millor oportunitat per aconseguir-lo amb degustació inclosa del maridatge de cava i Préssec d’Ordal “Música a Vinyes”, amb la qual són obsequiats tots els compradors del mercat.


Mostra un mapa més gran

L’alt valor qualitatiu que tenen aquests préssecs és conseqüència de dos factors molt importants i que no es donen enlloc més. Per una part el tipus de sòl calcari, típic de Subirats, i per l’altra la seva condició de conreu de secà que li dóna un aroma i un gust difícil de trobar en altres varietats. Si a aquests dos factors li afegim el fet que el producte es cull en les condicions òptimes de maduració, fa que el Préssec d’Ordal sigui conegut per les seves excel.lents qualitats aromàtiques i gustatives.

Escriure un comentari

El teu correu mai serà publicat o compartit. Els camps obligatoris estan marcats amb *

*
*