"Les flors del Sàhara" a Casablanca (Subirats) i a Vilanova i la Geltrú

Parada de llibres i artesania sahrauí a Casablanca (Subirats)

Aquest cap de setmana, l’ACAPS Wilaia Alt Penedès ha muntat dues parades de venda dels llibres “Les flors del Sàhara”. Dissabte 12 de maig al matí, l’associació va ser present a la fira SUBITROBAT que s’organitzava a l’Urbanització Casablanca- Subirats. Aquesta fira és un espai de trobada dels veïns i veïnes de Subirats. A la parada, s’hi podien comprar exemplars del llibre així com també bijuteria sahrauí i trobar-hi informació dels projectes de l’associació.
Parada de llibres a les Haimes per la Dignitat del poble sahrauí a Vilanova i la Geltrú
Avui diumenge 13 de maig al matí, l’ACAPS Wilaia Alt Penedès ha estat present a Vilanova i la Geltrú muntant una parada de venda de llibres a les Haimes per la dignitat del Poble Sahrauí – situades a Platja de Ribes Roges. A la parada s’hi podien adquirir exemplars del llibre “Les Flors del Sàhara” així com altres llibres de literatura de temàtica sahrauí.