IGUALADA HC 6 – VOLTREGÀ 2. BON MIG PARTIT

Nova victòria de l’Igualada HC aconseguida en una bona segona part que és quan s’han marcat els 8 gols del partit. A banda dels 3 punts s’ha de destacar el debut al primerf equip del júnior de primer any Aleix Vera, que ha tingut una estrena a més, molt destacada ja que ha aconseguit un gran gol de FD, el que tancava el marcador.

SENSE PRIMERA PART

Com dèiem tot ha passat a la segona part. La primera ha estat infumable. Sense ritme, amb un joc sense massa xispa… Potser la xafogor que feia al pavelló hi ha influit, però la realitat és  en els primers 25 minuts les estadístiques s’han quedat a zero. no hi ha hagut oportunitats que treiessin de l’ensopiment els 200 espectadors que s’han atançat fins a les Comes. Fins i tot la taula d’anotacions no sabia que fer.

ELS GOLS HO SALVEN TOT

El panorama ha canviat a la segona part com per art de màgia. Molt aviat han arribat els primers gols i el partit s’ha animat. Ha estat Pelicano l’encarregat d’encetar la festa amb dos gols. El primer al minut i 40 segons aprofitant un passi de Navarro al segon pal que el Raül ha engaltat al primer toc a mitja alçada. 2 minuts més tard, i quan els àrbitres ja estàven comptant el passiu Pelicano ha jugat pel darrera la porteria i ha sorprés el porter sortint a prop del pal i colant-li ñla bola per sota el cos.

El tercer gol ha trigat una mica més a arribar. Ha estat al minut 14 quan l’Edu ha desviat a la xarxa una assistència interior a mitja alçada. Un minut més tard l’IHC ha sentenciat amb un remat del Màgic des del punt de penal que ha entrat arran de terra prop del pal dret de la porteria del Voltregà. El partit estava controlat, tot i que els visitant han volgut posar-hi emoció amb dos gols en un minut 8un de FD per 10 faltes de Gerard Teixidó i l’altre amb una pilota llençada des de mitja pista i “escopida” per Romeu.

Però els arlequinats no estaven per històries i l’ajustat 4 a 2 només ha durat 2 minuts en el marcador. El temps suficient perque Baliu posés en marxa una nova ”Tonada”. El 8 igualadí s’ha endinsat imparable dins de l’àrea rival i ha assistit a l’Edu al segon pal que amb dificultats ha enviat la bola dins. La “hipotètica ” sorpresa s’havia desarticulat. I encara s’ha desfet més quan a falta de 4 minuts el debutant Aleix Vera ha transformat magitralment una FD per 10 faltes d’equip (ganxo-ganxo-porter a terra-bola a l’escaire). Execució d’alta acadèmia per resoldre un moment enrevessat del partit (els de sant Hipòlit jugàven en inferioritat per una targeta blava al seu entrenador per protestar que ha comportat també una FD que Pelicano no ha pogut transformar en un hat trick). A la fi victòria i 3 punts més en la recerca de la millor classificació possible, pensant ja en les competicions europees de l’any que vé.

IGUALADA HC 6 (0/6) R. Fernàndez, Baliu, Navarro (1), Formatjé i Edu (2), equip inicial. Pelicano (2), Dani, Rocasalbas i Vera (1). Larios.

VOLTREGÀ 2 (0/2) Torelló, G. Teixidó (1), Molas, Anguita i Grau, equip inicial. Vargas i Romeu (1).

GOLS: SEGONA PART. 1-0 Pelicano (m 1.40) 2-0 Pelicano (m. 3.40), 3-0 Edu (m 13.44) 4-0 Navarro (m 14.41), 4-1 Teixidó FD (m 15.05), 4-2 Romeu (m 15.54), 5-2 Edu (m 17.37), 6-2 Aleix Vera (m 20.41).

INCIDÈNCIES: 200 espectadors a les Comes en una tarda de molta calor. Els àrbitres, Melero i Moreno, han mostrat targeta blava a l’entrenador visitant per protestar.

REUS 6 – FONTANELLAS I MARTÍ IHC 5. FINAL POLÈMIC

L’equip femení de l’IHC no ha pogut seguir amb la seva immillorable trajectòria fora de casa i ha caigut per la mínima a Reus en un final de partit molt polèmic. A falta de 40 segons l’arbitre, Luisa Pèrez, no ha assenyalat un penal molt clar a favor de les igualadines i en la contunuació de la jugada el Reus fa el 6 a 5 definitiu. No cal ni dir que a l’expedició igualadina l’enuig era majúscul.  No només perque el penal donava la possibilitat de la victòria sino, i també, perque invalidava la jugada següent que ha acabat amb el definitiu gol roig-i-negre. Els gols arlequinats els han fet Laura Salvador (3), Elba Garreta (1) i Maria Diez (1).

REUS DEPORTIU:  6 FRANCISCA ANDREA PUERTAS,  SILVANA NAMIE, BERTA TARRIDA, NADIA GARCIA , CAROLINA HERRERA, equip inicial. MONICA COLOM TERESA MARIA BARBERA,MARIA SALDAÑA,ESTER FERRER, ANNA ESCOFET

FONTANELLAS I MARTÍ IHC:  5 TERESA BERNADAS, ELBA GARRETA (1), MARÍA DÍEZ (1), MARTA SOLER I  RAQUEL BERNADAS, equip inicial. CRISTINA GARCÍA, JUDITH BALDRIS, LAURA SALVADOR(3),  AIDA VERA ,  ANNA GIL

INCIDÈNCIES:

L’àrbitre, Luisa Pèrez, ha expulsat amb targeta blava la igualadiona Elba Garreta.