CLÀSSIC A LES COMES (IHC-VOLTREGÀ) I EMOCIÓ AL BAIX CAMP (REUS-FONTANELLAS I MARTÍ IHC).

Jornada doble aquest dissabte pels equips sèniors de l’Igualada HC. El primer equip masculí s’enfronta al Voltregà a les Comes (2/4 de 8, amb arbitratge de Juan José Melero i Francisco Moreno). Els d’Ivan Sanz buscaran mantenir la bona ratxa de joc i de resultats que els ha atançat als llocs de lliga europea. Mentrestant el FONTANELLAS I MARTÍ IHC defensarà el tercer lloc aconseguit amb la golejada de dijous contra el Sant Cugat (6 a 1). Ho farà a la pista del Reus, amb direcció d’arbitral de Luisa Perez.

EL B PERD EL PENÚLTIM PARTIT DE LA TEMPORADA

L’IHC B no ha pogut tancar una setmana de dues victòries. Dimecres els de Joan Doncel s’havien imposat per 4 a 2 al Tordera. Aquest divendres els arlequinats han perdut per 7 a 3 a la pista del Masies de Voltregà, amb gols de Moisès cervera, Aleix Vera i David Carles. Precisament la presència del David a la pista ha estat una de les poques notícies positives d’aquest partit. El davanter del planter ja va ser convocat pel partit de dimecres però el tècnic va preferir reservar-lo ja que tot just acabava de recuperar-se d’una estrebada. Aquest divendres Carles ja ha pogut tornar a jugar i fins i tot ha signat un dels gols de l’equip. Ara, a l’IHC B només li queda un partit per acabar la temporada. Serà el que els enfrontarà al Palafrugell divendres de la setmana que vé.