La DO Tarragona, protagonista d’un tast al col·lectiu DO Original

L’associació cultural DO Original Cultura de Vi ha convidat a la DO Tarragona per presentar els seus vins en un tast que es farà el dimarts 15 de maig al restaurant H Original, situat davant del MACBA, al barri del Raval de Barcelona (al número 29 del carrer Ferlandina) i que encara té places lliures per assistir-hi. Al llarg del tast, que comptarà amb la direcció d’un enòleg de la DO Tarragona, està previst que els assistents puguin conèixer vuit vins diferents. S’ha preparat una selecció de vins típics de la zona (blancs, negres, rosats, escumosos i de licor) que demostren la gran varietat de vins que es produeixen a les quatre comarques de la DO Tarragona (Tarragonès, Alt Camp, Baix Camp i Ribera d’Ebre).

En concret, els vins que es presentaran a Barcelona són:

* Muscat. De Muller.
* Mas Bella Blanc. Celler Mas Bella.
* Adernats Rosat. Vinícola de Nulles.
* Sumoi Rosat Escumós. Coop. De Rodonyà
* Ipsis Negre. Vins Padró.
* Sumoi negre. 100% sumoi. Coop. de Rodonyà
* Camí de Sirga. Celler Pedrola.
* Aureo semi-dolç. De Muller

La finalitat de DO Original com a associació cultural és “donar a conèixer i difondre tot el que envolta el món del vi amb especial interès pels vins de la nostra terra”. Es tracta d’una associació sense ànim de lucre, formada majoritàriament per gent jove, molt participativa i per sobre de tot amant dels vins. Aquest projecte es va iniciar l’octubre del 2008 per un grup d’amics amb la voluntat de continuar l’aprenentatge començat en cursos de tast. 
Per inscriure’s al tast contactar amb www.dooriginal.org
Més info a: www.dotarragona.cat