La DO Catalunya convoca la tercera edició del seu Concurs BlocDOCat

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Catalunya ha fet públic avui divendres la convocatòria de  la tercera edició del seu Concurs BlocDOCat al millor Bloc Vitivinícola Català!  El bloc millor valorat en el seu conjunt (contingut, disseny, participació, etc.) pel jurat format per professionals del món del vi, de la comunicació i del disseny web- serà premiat amb 3.000€. La cerimònia de lliurament dels premis tindrà lloc entre el 18 i el 27 de juny. El període d’inscripció finalitza el proper divendres 8 de juny.La finalitat d’aquest concurs és “premiar les iniciatives particulars per difondre els valors del món del vi i de la viticultura a través de les seves bitàcores. La Denominació d’Origen (DO) Catalunya, la qual engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya, manté una visió innovadora i creativa del vi, i amb aquest criteri vol reconèixer els espais virtuals d’intercanvi d’opinions, valoracions i tastos de vins, una eina que considerem ja imprescindible per a la difusió de la cultura del vi”. Per participar-hi cal emplenar el formulari d’inscipció.