ELS NOIS TANQUEN PREPARACIÓ. LES NOIES GOLEJEN I ELS PETITS ALLARGUEN TEMPORADA

L’IHC ha acabat la preparació pel partit de dissabte contra el Voltregà. Ho han fet amb una sessió basada en treball de partit pensant en el joc dels osonencs. El tècnic asturià de l’Igualada, Ivan Sanz, podrà disposar de tots els seus homes per intentar mantenir la bona dinàmica de les últimes jornades en el penúltim partit de la temporada a les Comes.

Mentrestant el FONTANELLAS I MARTÍ IHC s’ha imposat al Sant Cugat en partit de la 22ena jornada de l’Ok Lliga femenina que s’ha disputat aquest dijous a les Comes. Les arlequinades han dominat totalment joc i marcador i han acabat golejant les vallesanes per un contundent 6 a 1 (3 a 1 a la mitja part). Amb aquest resultat l’IHC arriba als 41 punts i atrapa Girona i Alcorcon en el tercer lloc de la classificació (entraran a competició europea les 4 primeres de la classificació si el Biescas, actual campió d’Europa, ocupa una dels 3 primers llocs). Les igualadines tornaran a jugar dissabte a la pista del Reus Deportiu.

Precisament per poder seguir jugant els 5 clubs de la comarca han organitzat unes  Lliguetes de l’Anoia per acabar la temporada. Les lliguetes s’han organitzat per les categories prebenjamí d’iniciació, prebenjamí, benjamí i aleví, ihi  participen tots aquells equips que ja no estan jugant.
D’altra banda el dissabte 9 o el diumenge 10 de juny es farà, segurament a Igualada,  el Torneig Final de les Jornades de l’Anoia per les categories prebenjamí i benjamí.