Concert de guitarra gratuït a la Cooperativa Falset Marçà

A la sala de bótes de la Cooperativa Falset Marçà tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre de demà dissabte un  concert de guitarra. Organitzat pel Centre d’Estudis del Priorat i pel celler, anirà a càrrec del músic Carles Pons i Altés, nascut a Lleida i resident a Palència, que interpretarà obres de George Gershwin, Ferran Sor, cançons populars catalanes i peces d’altres autors. L’entrada és lliure. El concert s’emmarca en els actes de celebració dels 100 anys de la Cooperativa Falset Marçà i “confirma el compromís del celler amb la cultura, com es va veure durant la Fira del Vi de Falset amb les múltiples activitats organitzades”. La més singular és l’exposició Les bótes dels 100 anys, en la qual artistes del territori han fet intervencions artístiques sobre bótes i que encara es pot contemplar al celler fins el 3 de juny.