Carme Chacón, a Alta Alella

Tot i que no s’ha comunicat fins avui divendres, el passat divendres 4 de maig la diputada al Congrés Carme Chacón, acompanyada per l’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor; el diputat al Congrés, Joan Rangel, i la regidora d’Emprenedoria i Ocupació de l’Ajuntament d’Alella, Glòria Mans, van visitar el celler Alta Alella. Durant la passada Festa de la Verema d’Alella, l’aleshores ministra de Defensa, que havia estat convidada a l’esdeveniment, va mostrar el seu interès per conèixer aquest celler de la DO Alella quan la seva agenda ho permetés. La proposta es va consolidar el passat dia 4. Chacón, que va conèixer les vinyes i les instal·lacions, i va tastar alguns dels productes de l’empresa, va mostrar-se “encantada de gaudir de les vistes que hi ha des del celler i de la qualitat dels seus vins”, segons s’ha informat des del celler.