UN CALENDARI PLE DE SENTIMENTS

Els jugadors de l’Igualada HC ha fet el penúltim entrenament de la setmana. Els arlequinats han protagonitzat una bona sessió de preparació de cara al partit de dissabte contra el Voltregà a les Comes. Els d’Ivan Sanz ha fet treball bàsicament de defensa i després han exercitat conceptes en 4X4.

Ara ja només queda un entrenament abans d’aquest partit contra els blanc i blaus, un enfrontament  que suposarà el final d’uns dies intensos per un jugador de la plantilla: Dani Rodriguez. El calendari ha provocat una coincidència molt especial pel de Sant Hipòlit. En Dani ha acumulat sensacions contraposades en dues jornades seguides: primer la visita a Blanes, el seu equip de les últimes temporades (en aquest cas les va compartir amb el porter Roger Fernàndez),  i ara amb la visita del seu Voltregà, el club on va començar i on hi dirigeix l’hoquei base. A la Selva, el Dani hi va fer un molt bon partit, superant així el pes dels records i demostrant la seva alta alta professionalitat. Ara  haurà de seguir ensinistrant els sentiments, com ja ha demostrat que sap fer, en l’enfrontament d’aquest dissabte a les Comes. I de pas mantenir la progressió imparable que està demostrant en aquesta segona volta de l’Ok LLiga.