Grup Pons i Roqueta Origen, a la Xina amb Prodeca

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i  Medi Natural organitza, a través de Prodeca, i en col·laboració amb FIAB, la participació d’empreses agroalimentàries catalanes a la 13ena edició de la fira Sial Xina, que se celebra a Xangai (Xina) fins demà divendres. Sial Xina és una de les cites anuals més importants d’aquest sector per al mercat xinès, especialitzada en els canals de gran distribució i el canal HORECA. En aquesta edició s’espera que la fira rebi uns 35.000 visitants professionals, entre representants de supermercats, agències comercials, majoristes, minoristes, importadors, exportadors i distribuïdors. Pel que fa al sector del vi hi participen, a través de Prodeca, Grup Pons (DO Costers del Segre) i Roqueta Origen (DO Pla de Bages, DO Catalunya, DO Terra Alta i vins de taula). En total hi participen 12 empreses catalanes.