UN IGUALADA DE BATA BLANCA

Foto A. Esteban

Finalment l’Igualada-Voltregà es jugarà dissabte a 2/4 de 8 (amb arbitratge de Juan José Melero i Francisco Moreno) segons ha confirmat el club. Els jugadors de l’Igualada HC han començat ja a preparar aquest partit. i ho han fet demostrant la seva versatilitat. Igual que fan una exhibició física en un partit també poden posar-se la bata blanca i transformar-se en científics. I és la primera sessió de preparació de la setmana ha convertit les Comes en un laboratori improvisat.

El primer equip de l’IHC ha participat en un estudi científic de la Universitat de Vic, en col.laboració amb la Universitat de Porto, a Portugal,  sobre la força i la potència muscular i la seva relació amb la potència de llançament. Com han explicat els responsables de la investigació : “pretenem  fixar la condició física de cada jugador i la seva relació amb la força amb la qual treballa la musculació i el rendiment que dona dins de la pista en xut i velocitat. Les proves s’estan fent als millors clubs d’Europa:  FC Barcelona, Reus, Vic, Voltregà, Porto, Benfica, Liceo, Voltregà femení i també l’Igualada HC”.