Shanti, una elefanta que toca l’harmònica.

Shanthi, una elefanta del zoològic de Washington, aprèn a tocar l’harmònica. En el seu repertori estan instruments com l’harmònica, la flauta i les maraques.

        Shanthi és una elefanta asiàtica de 36 anys, mare de Kandula de 10 anys.

      Quan els cuidadors d’elefants del Smithsonian’s National Zoo escolten el so d’una harmònica, saben que no és una ràdio que hagin deixat encesa. La música d’harmònica procedeix del recinte en el qual viu Shanthi, una elefanta asiàtica de 36 anys d’edat, qui gaudeix interpretant les seves pròpies cançons utilitzant tots els instruments que els seus cuidadors li proporcionen

Entre el seu repertori d’instruments Shanthi compta amb harmòniques, trompetes i maraques. El Smithsonian va decidir gravar d’incògnit a Shanthi en una de les seves sessions musicals per penjar el vídeo a YouTube. D’aquesta manera ha aconseguit que l’elefanta artista s’hagi fet famosa a tot el món.

Els cuidadors es van adonar que a Shanthi li agradava fer soroll amb els objectes, bufant a través d’ells, i des d’aquest moment posaren en el seu recinte diversos instruments amb els quals ella va provant melodies. Shanthi és la mare de Kandula, l’hoste més jove del zoo, on confien que hereti les habilitats i gustos musicals de la seva mare.
font: teinteresa.es