Obrador de rebosteria artesanal Cristina Noguera

Cristina Noguera és la responsable d’aquest obrador de rebosteria. Les seves inquietuds creatives i estètiques l´han fet passejar pel món de la moda i l’estilisme, per la fotografia, pel disseny gràfic i per la il·lustració, per acabar finalment a la rebosteria on, sorprenentment conflueixen i pot aplicar tots els coneixements adquirits al llarg dels anys.

L’obrador el podem trobar a 20 minuts de Barcelona i en un entorn privilegiat situat a la costa del Maresme. Es tracta d’un espai on s’elabora la rebosteria de manera artesanal i totalment personalitzada, amb ingredients naturals i de qualitat, cuidant fins a l’últim detall per tal d’aconseguir petites obres d’art comestibles.

Entre els seus serveis hi trobareu: servei per a casaments, grans celebracions, bateigs, comunions, i encàrrecs fets a mida i personalitzats.

Contacte i més informació