Notícies des de la FAPAC

Àlex Castillo, nou president de FAPAC a Catalunya.

Imma Fuyà, fins ara presidenta de FaPaC a Catalunya, ha pres la decisió de deixar el seu càrrec per motius personals després de més d’un any al capdavant d’aquesta responsabilitat. Fuyà continuarà la seva activitat com a vocal de la Junta General des d’on col·laborarà amb la federació com sempre ho ha fet en la defensa de l’educació pública.
* Llegiu lescartesque tant l’Imma Fuyà com l’Àlex Castillo han volgut adreçar a les AMPA federades en aquest moment de canvi de presidència de la federació.
La Junta agraeix sincerament la seva dedicació i esforç durant aquest temps i entén la seva decisió, ja que que el treball voluntari de qualsevol membre pot estar sotmès a canvis en la vida personal i laboral que poden afectar la seva disponibilitat i capacitat de treball a la federació.
La Junta General, celebrada dissabte 5 de maig, va nomenar com a nou president de FaPaC Catalunya, Àlex Castillo, fins ara vicepresident, càrrec que desenvoluparà Laura Colls d’ara endavant.
Castillo és pare de dos fills de 10 i 12 anys, que estudien 4rt de Primària a l’Escola Collaso i Gil, i 1er d’ESO a l’IES Consell de Cent de Barcelona, respectivament. Amb una dilatada experiència en el món associatiu i en temes educatius, té una gran sensibilitat en la lluita contra les desigualtats educatives i socials; ha estat impulsor del projecte Tothom a l’AMPA de la federació.
Des del seu nou càrrec, Àlex Castillo es posa a disposició de les AMPA a les quals encoratja a continuar lluitant per millorar la qualitat de l’educació, ja que és el futur dels nostres fills i filles, i a seguir construint una societat més justa des de l’escola.