L’EXPOSICIÓ D’EN CHARLIE RIVEL PARTICIPA AMB LA CELEBRACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS

L’exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel, celebra jornada de portes obertes, del 15 al 19 de maig, l’exposició es podrà visitar, de dimarts a dissabte de 10h a 14h i dijous de 17 a 19’30h.
Coincidint en el dia internacional dels museus que es celebra anualment al 18 de maig, l’exposició exposa temporalment la donació dels objectes i documentació de la filla de Charlie Rivel, el pallasso més universal, que es van presentar Al passat abril dins de la programació de la Setmana Cultural de Cubelles.
Durant aquests dies a l’exposició es podran veure imatges de les actuacions eqüestres de Paulina Schumann, i actuacions de Paulina i Charlie Rivel.
Paral•lelament, l’exposició oferirà material als visitants que podran realitzar diversos tallers de maquillatge, aquarel•les i circ.
Per a reserves de visites guiades per a grups nombrosos, s’ha de concretar prèviament amb l’exposició. El preu especial serà de 0,75€ per visitant, inclou un obsequi.

Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel
Plaça del Castell, 1
Tel. 93 895 25 00
charlierivel@cubelles.org

——————————————————

Enllaços d’interès:
AGENDA ACTIVITATS 2012 http://cultura.gencat.cat/agenda/llista.asp?SubTema=S32&csimple1=&data1=&data2=&tc=3&tema=T6&x=13&y=7

Què és el Dia Internacional dels Museus i per què ho celebrem? El 18 de maig tens una cita ineludible: siguis on siguis podràs afegir-te a la celebració del Dia Internacional dels Museus, un esdeveniment mundial organitzat anualment per l’ICOM (el Consell Internacional dels Museus).
Aquesta edició que es presenta sota el lema “Museus en un món canviant. Nous reptes, noves inspiracions”, arriba farcida de propostes: jornades de portes obertes, itineraris i visites, recorreguts nocturns, etc. I fins i tot un concurs internacional de fotografia, “El meu museu i jo”, patrocinat per l’ICOM per celebrar el 35è aniversari del Dia Internacional dels Museus.