El llibre "Te Amargo" es va presentar a Vilafranca

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès ha presentat el llibre “Te amargo”, treball fotogràfic sobre les persones residents al Centre Residència Màrtir Sheriff, víctimes de les mines i de la guerra, situat als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria). Els documentalistes i fotoperiodistes Joseba Zabalza i Xavi Piera són els autors del llibre que és fruit del treball que han dut a terme durant l’any 2010 i 2011. La presentació ha anat a càrrec de Xavi Piera, fotògraf i autor del llibre, i de Miquel Cartró, de l’ACAPS Wilaia Alt Penedès i Gaici Nah, assessor de l’associació sahrauí de víctimes de les mines ASAVIM. 

Al mateix acte, Marta Fos i Jaume Clavé, de l’ACAPS Wilaila Alt Penedès, van comentar el projecte “El Sàhara i es Mines” que han dut a terme amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.