Ja els tenim aquí!

Bon dimarts, guapos i guapes!

Aquest cop anem amb temps. Ahir van arribar al magatzem de la discogràfica els exemplars de Tocats pel foc. I avui els hem anat a buscar! Perquè en quedi constància, us ho expliquem amb una fotografia al costat. És realment com un naixement. Sense dolor ni patiment, però hem parit la nostra quarta criatura!

Això vol dir que els tempos i que el calendari que havíem previst s’està complint, i podem respirar amb calma per anar fent, passet a passet, tot allò programat en el terreny de la distribució i la promoció.

Arriben setmanes de feina i d’anar amunt i avall per enllestir la sortida del disc, que serà el dilluns 28 de maig. A partir d’aquest dia el podreu trobar a les botigues. I, com sempre, també als nostres concerts.

Gràcies pel vostre interès!