HOQUEI EN FAMILIA

 Foto IHC

La plantilla del primer equip de l’IHC torna als entrenaments aquest dimarts per començar a preparar el partit contra el Voltregà (encara sense data definitiva). Els d’Ivan Sanz entrenaran també dimecres i dijous (si finalment el partit es juga dilluns per motius s’hi podrien introduir canvis). Els de Sant Hipòlit arribaran a les Comes fora de la zona de descens (ara mateix tenen un punt més que l’Alcoi que és el primer dels dos equips que ara mateix perdria la categoria) però amb el risc de tornar-hi a caure. Aquesta situació fa que els blanc-i-blaus siguin un rival molt perillós i una amenaça per la bona dinàmica de resultats que estan aconseguint els arlequinats en aquest tram final de la lliga. Per cert que la jornada número 22 de l’Ok LLiga s’ha tancat aquest dilluns amb el Shum 2 – FC Barcelona 7. Amb aquesta victòria el Barça està a només una victòria de proclamar-se campió de lliga.

Mentrestant el club no atura les seves activitats socials.L’última ha estat l’activitat  PATINA AMB EL TEU FILL/A impulsada pel Patinatge per Adults de l’Igualada Hoquei Club. La trobada que va tenir lloc diumenge a la tarda al pavelló de les Comes i va ser tot un èxit. Hi van participar prop d’un trentena de persones, entre petits i grans.

I, després d’aquesta, el club ja en prepara una altra.  L’Igualada H.C. organitza un Casal d’Estiu sobre Rodes al Col.legi Ramon Castelltort d’Igualada  del  2 al 6 de juliol .
El Casal s’adreça als més petits (nascuts/des entre el 2000 i el 2008) i està obert a tothom (nens i nenes de diferents clubs, escoles, extraescolars de patinatge…)

Al Casal hi trobareu jocs de patí, circuits, partidets, tallers, gimcanes, jocs d’aigua… i es pot escollir l’opció de venir només matí, i/o tarda, o tot el dia (amb opció a dinar).