El llibre "Les flors del Sàhara" a Vilanova i la Geltrú

La Sala del Centre d’Art Contemporani  de Vilanova i la Geltrú va acollir la presentació del llibre de contes “Les Flors del Sàhara”, editat per l’ACAPS Wilaia Alt Penedès, el passat diumenge 6 de maig. La presentació de l’acte va anar a carrec de Pati Serrano, d’Acció Solidària amb el Sàhara, i els contes van ser explicats pels seus autors, Marta Fos i Miquel Cartró. Seguidament es va fer una lectura de varis fragments dels contes a càrrec de Miquel Cartró i el nen sahrauí Nabt Lahbib, protagonista d’un conte. L’acte va ser organitzat per lAcció Solidària amb el Sàhara.


“Les Flors del Sàhara” és un llibre que conté tres relats sobre la realitat que viuen els infants sahrauís als campaments de refugiats, a les zones alliberades pel Front Polisario i al Sàhara Occidental ocupat pel Marroc. El llibre vol fomentar els valors solidaris i l’empatia cap als infants, tan vulnerables en els conflictes armats, i vol despertar una nova sensibilitat activista i solidària cap al poble sahrauí.