Comunicats de la junta.


FESTA DE LA BICICLETA EL VENDRELL
Benvolguts/es pares i mares, us volem informar que amb motiu de la propera celebració de la festa de la bicicleta, el proper 27 de maig, la junta ha decidit participar-hi i estar present com a grup en aquest dia tan especial per als nens.
El tema que s’ha triat, es del tot informal i de lo mes patxanga, per tal de fer gresca i passar un matí divertit tots plegats amb els nostres fills. Be el tema triat ha estat “la caca de l’Arale”, per lo que el grup estaria format per una bicicleta al capdavant amb forma de caca i la resta del grup anirien disfressats de mosques perseguint-la, això si tothom ha d’anar en bicicleta, vestits de negre i amb unes ales penjades a l’esquena com a mínim. No cal una disfressa molt sofisticada, si algú vol que afegeixi mes detalls a la seva, per tal de semblar una autentica mosca…Quan mes nombrós sigui el grup millor ens ho passarem. Si algú vol aportar alguna idea, que ens la comuniqui. Tots els que estigueu interessats en participar, ens podeu enviar un correu a la nostra adreça: ampaels4vents@gmail.com, o be omplint el document que han portat els nens a casa. 
  EXTRA-ESCOLARS
Benvolguts pares i mares, recordem que l’extraescolar de piscina acaba el dia 15/06/2012, donat que l’activitat és de caràcter trimestral el mes de juny es liquidarà dins l’últim pagament, ja que el preu es va calcular i repartir per la durada total de l’activitat. 
Aprofitem per fer un parell de consultes:
-Tots aquells que estiguin interessats en que les extraescolars acabin el mes de juny, és a dir fins el dia 22 ompliu el següent formulari i entegueu-lo als membres de l’AMPA abans del dia 20-05-12, els preus romandran igual.
-Tots aquells que estiguin interessats en que es posi en funcionament un servei d’acollida a les tardes, des del dia 11 al 22 de juny en horari de 14:30 a 16:00 hores. El preu per ambdues setmanes seria de 17,00 euros. Ompliu el següent formulari i entegueu-lo als membres de l’AMPA abans del dia 20-05-12 .
Descarrega’t el document original per omplir AQUÍ.