CCI VALL DE LORD 2011

El cap de setmana comença el dissabte a Vall de Lord, on ens trobem els del equip per reconeixer el magnific circuit, amb corriols tecnics i molt divertits,zones de sota bosc i alguna pujada bastant exigent. Un cop reconegut el circuit ens possem a dinar per prepararse per la contra rellotge, que s’organitzava amb: La primera sortida a les 17:00h de les juniors femenines i a partir d’aquesta sortida seguidamente anaven sortin la resta de categorías. Un cop finalizada la crono sopavem i comensavem a preparar els dorsals per el diumenge teniro tot organitzat per començar el dia a tope.

Comença el diumenge amb la mateixa rotina de sempre firmar i escalfar. La primera sortida era a les 9:30 de cadets (masculins i femenins) juniors femenines i veterans 40,50,60. Ja finalitzat la primera carrera a les 10:30 sortien les elit, els masters 30 i juniors. I a les 12:30 sortien els elits sub 21-23.

Al equip va finalitzar el cap de setmana amb bons resultats, amb un segon lloc en la categoria junior f.