26 DE MAIG: 2a. EDICIÓ DEL "CORRALÓ DELS LLIBRES OBLIDATS" A IGUALADA

ACTUALITAT
VLLG? / ACTIVITAT PARTICIPATIVA
Toca escodrinyar, remenar, rebuscar per les lleixes de casa, per entre els mobles…, aquells llibres oblidats que vulgueu transformar en lectures per descobrir i portar-los al CORRALÓ DELS LLIBRES OBLIDATS. La cita serà el dissabte dia 26 de maig.

Com l’any passat, des de les 10 del matí i fins passades les 8 del vespre, tots aquells raconets del corraló del Passatge Capità Galí d’Igualada (Anoia), es convertiran en un gran aparador de llibres vells i usats on s’hi podrà passejar, mirar, intercanviar, llegir, triar i remenar, així com també es podrà comprar-ne de nous a la botiga de la llibreria Llegim?, ubicada al mateix passatge, i organitzadora juntament amb Paranoia Accions d’aquesta activitat literària-festiva. 

Tot aquest intercanvi de llibres entre lectors, i que no suposa cap transacció econòmica, estarà complementada amb un seguit d’activitats programades per l’ocasió: presentacions literàries, recitals de poesia, una exposició, un vermut musical, menús literaris, taller de paper, lectura de contes, etc., totes coronades per un concert de veu i guitarra a la capelleta de la Mara de Déu de Monserrat, que clourà la intensa jornada. 

Els organitzadors: Llegim? LLibreria i Paranoia Accions conviden a tothom a portar els llibres per l’intercanvi a partir del 12 de maig, al passatge Capità Galí 4, on es farà lliurament d’un resguard per tal de fer efectiu l’intercanvi el dia 26. També es podrà fer el lliurament d’exemplars el mateix dia 26, amb el llibre o llibres i fer allà mateix l’intercanvi pels que més us agradin. 

Puntualment, el programa literari de Ràdio Nova, VOLS LLEGIR?, recordarà als seus oients durant aquest mes de maig de l’activitat. Font: Llegim…? Llibreria / Paranoia Accions (fotos)
Article/post 657 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova