PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "Ni ase ni bèstia"


David Vila i la sadurninenca Neus Arnan són els autors del darrer llibre que hem presentat a la biblioteca: Ni ase ni bèstia. Es tracta del punt de trobada de dues disciplines artístiques, la literatura i la fotografia. A partir del llibre de contes publicat pel David, la Neus ha elaborat un bloc a Internet (www.niasenibestia.blogspot.com) amb fotografies inspirades en els relats plens d’humor, reflexió, amor, surrealisme i llibertat, tots ells basats en fets reals.
L’acte fou presentat per la regidora de Cultura, Montse Medall, i va comptar amb una trentena d’assistents.


David Vila, l’autor dels contes.

I Neus Arnan, l’autora de les fotografies del llibre.
La Biblioteca va complementar aquesta presentació amb una mostra de contes de l’escriptor català Pere Calders, enguany que se celebren cent anys del seu naixement, ja que ha estat font d’inspiració dels contes del David.