Presentació del llibre "Caramelles i Caramellaires"

Ens plau convidar-vos a la presentació del llibre d’Armand Beneyto:
  “CARAMELLES I CARAMELLAIRES” 
el dissabte dia 12 de maig a les 18h. a la Sala Gran del Centre Cultural Municipal de Gelida, c/. Major, 51.
Amb la participació de l’autor, Armand Beneyto i Albero; Joan Solé i Bordas, en representació de l’Institut d’Estudis Penedesencs; Pau Xuriguera i Solà, president de l’Agrupació Coral Intimitat i Pep Anfruns Daví, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gelida.
Aquest llibre analitza la tradició de les Caramelles i els seus orígens, així com un recull dels primers 25 anys de les Trobades de Caramelles que any rere any s’han anat fent a les comarques de l’Alt i Baix Penedès, Garraf, Baix Llobregat i Baix Camp.
L’agrupació Coral Intimitat, dirigida per Desi Povedano,  interpretarà unes cançons del seu repertori.

La Coral Intimitat interpretant “Salut cantaires” (video de Montse Catalan)