I.SANZ: EM TREC EL BARRET DAVANT D’AQUESTA PLANTILLA I COMPANYS DEL COS TÈCNIC

Foto D. Figueras

Amb la victòria del FONTANELLAS I MARTÍ IHC davant del Palau de Plegamans per 3 gols a 1 (amb hat trick de la Maria Diez), el club ha completat un cap de setmana amb tots els resultats possibles pels equips sèniors: la derrota del B contra el Mollet i l’empat del primer equip a la pista del Blanes. Un resultat que es podria considerar d’enormement positiu en qualsevol altra circumstància però que en aquest cas pot saber a poc quan a falta de dos segons la victòria era arlequinada.

P- Ivan, un altre cop se’ns escapen punts al final.

I.SANZ- Doncs si. Se’ns en van anar dos punts a falta només de dos segons. Crec que vam fer un bon partit, contra un rival molt dur que gairebé no s’ha deixat punts a casa. Analitzant el partit, crec que vam fer una molt bona primera part i un bon inici de la segona, on vam tenir el control del joc. Potser no vam saber interpretar bé els últims minuts i sincerament crec que bàsicament va ser la meva responsabilitat ja que penso que vaig prendre decisions equivocades en el tram final que no van ajudar a l’equip. És cert que l’últim minut el vam jugar en una situació molt complexa, amb un penal en contra i inferioritat numèrica. En aquells moments els 3 jugadors en pista van fer un esforç enorme i van estar a punt de manetnir la victòria. Crec que el problema no va estar en aquell últim minut sino en els 3 o 4 anteriors en els quals, com et deia, les meves decisions no van ser encertades. Per la meva part, felicito a tots els jugadors ja que van fer un gran, gran treball.  Res a objectar .

P- De tota manera estem en una bona dinàmica. I ho vam demostrar en una altra pista complicada.

I.SANZ- Sens dubte, la dinàmica dels últims partits és francament bona. Més enllà dels resultats crec que hem competit molt bé en 3 sortides tremendament complexes (Vic, Noia i Blanes) i per això estic molt satisfet del treball que està fent l’equip. Hem d’esforçar-nos per seguir en aquesta línia en els 4 partits que ens queden per acabar la lliga. Sincerament el que estan fent aquests jugadors té un mèrit extraordinari, en un context tremendament difícil, després d’haver patit cops esportius molt durs, amb problemes econòmics al club que estan patint directament els jugadors, amb la incertesa de la pròxima temporada… En un moment en que el més fàcil seria baixar els braços, aquests nois estan treballant al 100% amb un lliurament i un compromís exemplar … Em sento molt orgullós d’ells i afortunat de poder dirigir un equip així. Em trec el barret davant aquesta plantilla i els companys del cos tècnic.

P- Com afronteu ara la setmana?

I.SANZ- Encara estem pendents de si el pròxim partit el juagrem dissabte o dilluns. En funció d’això el pla es modificarà lleugerament. L’únic que està clar és que hem de preparar molt bé el partit davant del Voltregà. És un rival que s’està jugant la permanència i que vindrà a les Comes a deixar-se la vida. Els conec molt bé i sé que en els moments crítics treuen el millor, així que serà molt difícil superar-los. Haurem de seguir en la línia dels últims partits i jugar molt bé. Serà un partit especial per a mi, Tinc un afectemolt especial pel Voltregà i els desitjo el millor. Me n’alegro de les seves victòries i pateixo amb les seves derrotes. Però dit això, per damunt dels meus sentiments personals, nosaltres anirem a pels 3 punts amb la màxima determinació, per intentar mantenir la bona línia, lluitar per obtenir el millor lloc possible al final de la lliga. I per sobre de tot, per honestedat i respecte a la competició, valors innegociables des del meu punt de vista.