Puchisolutions

Gavà CF 2 – FC Vilafranca 2
Una mala primera part i 2-0 al descans. Puchi, als micròfons de Ràdio Vilafranca després del partit, deia que si hagués pogut canviar 5 o 6 jugadors i al minut 20 ho hagués fet. Han estat 3 i a la mitja part. Resultat? Un segon temps de rauxa i empenta i l’empat final (2-2) que permet al Vilafranca acabar la Lliga en una meritòria 8a posició independentment dels resultats de la darrera jornada. Ara només faltarà veure si l’Europa (el proper rival) s’hi juga res o no (dependrà del resultat d’aquesta tarda contra la Montañesa).

Aprofito, i ja per darrera vegada, per a encoratjar la gent a que diumenge baixi al Municipal a acomiadar l’equip i, de pas, alguns jugadors que no continuaran la temporada vinent. La temporada ha estat fantàstica i s’ha estat molt a prop de fer història lluitant per a entrar en play-off. Aquests jugadors s’ho mereixen. Fem l’esforç, si us plau. Si exigim que honorin aquesta samarreta, el mínim que podem fer, quan ho han fet amb escreix, és premiar-los amb una ovació. No els falleu. Ells no ens han fallat.

Gran Reserva: L’emoció en la lluita per evitar la tercera plaça de descens a 1a Catalana. Amb la Montañesa salvada i l’Europa camí d’estar-ho també, tot indica que s’ho jugaran Gramenet i Vilanova. Els de Santa Coloma han desaprofitat un 2-0 a favor i el Prat els ha empatat en temps d’afegit. Qui baixarà?

Vi picat: Alabau ha tornat a fer de les “seves” i ha marcat els 2 gols d’avui del Gavà (ja ens va marcar amb el Vilanova). Ferran, amb lo que t’estimem a Vilafranca i tu sempre fent-nos gols. Sort que ets un bon jan