Joies gastronòmiques, a Caves Nadal

Les Caves Nadal celebren el pròxim dissabte 12 de maig, d’onze del matí a una del migdia, la vuitena edició de la jornada de joies gastronòmiques Tastos i Maridatges. El dilluns 14, de dos quarts d’onze del matí a una del migdia, es repeteix l’acte per a professionals. S’hi podrà degustar: Conserves selectes de la Ribera Navarra, foie gras, conserves de peix i marisc de Galícia, formatges de cabra i ovella de Vilassar de Dalt, rostits i embotits típics de la nostre terra, 5J d’aglà, arròs d’alta qualitat, varietats de pans, olis extra verge de la varietat arbequina, flors de sal de les Salines de la Trinitat, carns d’excel.lent qualitat, especialitats en pernil cuit, ibèric i gall d’indi, caviar Italià, formatges de llet de vaca de Menorca, fruits secs, salats, torrats i caramel.litzats, melmelades de fruites, brotxetes, sushi, canapès, neules, crackànies, cafès i tes…tot això acompanyat de 6 caves i tres vins blancs de Nadal. També hi haurà copes Riedel i les darreres tendències en disseny de vaixelles, espelmes, sals de bany i sabons de vins i cava. El preu és de 80€ per persona.