IHC B 1 – MOLLET 2. LA BOLA NO HA VOLGUT ENTRAR

L’IHC B ha perdut per 1 a 2 a les Comes contra el Mollet en un partit que ha dominat per complert però sense efectivitat de cara a porta. És un d’aquells dies en que la famosa frase “la bola no volia entrar” es fa més realitat que mai. L’únic que ha aconseguit foradar la porteria visitant ha estat Aleix Vera. Joan Doncel ha tingut a més la baixa de David Carles per una contractura muscular.

Ara els jugadors del B tornen a jugar dimecres contra el Tordera. De fet als arlequinats els queden encara 3 partits (quan a la majoria només els en resten 2) i tenen ja la salvació assegurada amb els 11 punts d’aventatge que tenen sobre el descens.

Amb els dos sèniors masculins que ja han jugat (del primer equip veieu la crònica anterior) ara només queda per jugar el FONTANELLAS I MARTÍ IHC que ho fa aquest diumenge al pavelló de les Comes contra el Palau de Plegamans  en partit de l’Oklliga femenina