Un ferit greu per l’explosió en un pis de Segur de Calafell

3 comentaris

EDITAT per penjar el vídeo de la notícia a TV3.

http://www.324.cat/noticia/1725312/baixpenedes/Un-ferit-greu-per-lexplosio-en-un-pis-de-Segur-de-Calafell

Redacció Actualitzat a les 12:50 h 05/05/2012

Una persona ha resultat ferida de gravetat en l’explosió en un pis de Segur de Calafell. L’explosió ha estat causada per una acumulació de gas a l’interior del pis, que hauria estat provocada per la manipulació intencionada de la instal·lació, segons fonts del Departament d’Interior.
A l’edifici, situat al carrer Barcelona número 9 de Segur de Calafell, no hi ha hagut danys estructurals però sí que han quedat afectades les parets exteriors de la façana dels immobles dels números 9 i 11.

Com a mesura preventiva s’han desallotjat dotze veïns.

El veí del pis afectat ha estat evacuat, des de l’àtic, amb l’autoescala dels Bombers. Es tracta d’un home de 54 anys que ha resultat ferit de gravetat, amb cremades al 90% del cos. Ha estat traslladat a la Unitat de Cremats de l’Hospital de la Vall d’Hebron, a Barcelona.

El SEM, que ha desplaçat tres ambulàncies al lloc dels fets, també ha evacuat una dona de 61 anys a l’Hospital del Vendrell amb contusions lleus. A més, dues dones de 65 i de 26 anys han tingut una crisi d’ansietat, i un home s’ha fet un tall a la mà; tots tres han estat atesos al mateix lloc de l’explosió.

Adjunto unes fotos que acabo de fer fa mitja horeta.


Més fotos a Facebook