Exposició de fotografies "Te amargo"

L’exposició “Te amargo”, és una selecció de 30 fotografies sobre les persones residents al Centre Residència Màrtir Sheriff, víctimes de les mines i de la guerra, situat als campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria). L’exposició reflecteix les conseqüències de la guerra i l’ocupació marroquina del Sàhara Occidental des del 1975. Les imatges han estat seleccionades entre les 58 fotografies que composen el llibre “Te amargo”, dels documentalistes Joseba Zabalza i Xavi Piera, que han dut a terme durant l’any 2010 i 2011

El treball “Te amargo” és un llibre i una exposició que mostra la quotidianitat de la vida en aquesta residència. Són fotografies directes i contundents, sense deixar de banda l’emoció i els sentiments de les persones i llocs fotografiats. El reportatge no se centra exclusivament en les situacions més dramàtiques, sinó que reflecteix la realitat en el seu conjunt. 

L’exposició es pot visitar fins al 18 de maig, al Centre Cívic Matas i Ramis – Horta – Barcelona