BLANES 2 – IGUALADA HC 2. S’ESCAPEN 2 PUNTS A 2 SEGONS DEL FINAL

Foto D. Figueras

S’ha tornat a repetir el que va passar a Vic però encara multiplicat. Si a l’Olímpic l’empat va arribar a falta de 35 segons, a la ciutat esportiva de Blanes l’IHC ha encaixat el 2 a 2 a falta només de dos segons i quan els arlequinats (tot i que jugàven en inferioritat) teníen posessió. I encara més. Si contra el Vic el 2 a 2 es podia considerar just, el 2 a 2 de Blanes no premia el gran joc dels igualadins que es mereixien emportar-se els 3 punts. D’aquesta manera els selvatans els han tornat la jugada als igualadins que a la primera volta els van remujntar un 0 a 3, també amb un gol molt al final (de Rocasalbas de penal).

L’IHC protegit per un grandíssim Roger Fernàndez, sota el lideratge de Ton Baliu i amb un motivadíssim Dani Rodriguez ha portat el ritme del partit i ha sabut superar totes les dificultats. La primera, una blava a Navarro per protestar, que els ha obligat a jugar per primera vegada en el partit en power-play. Just quan ha acabat la inferioritat els igualadins s’han avançat en el marcador amb un llençament de penal del Ton, que ja s’atreveix amb tot. La bola se li ha esmunyit a Llaverola per sota el braç.

A falta de 5 minuts Pelicano s’ha tornat a inventar un golàs impossible. Un remat arran de tanca lateral que ha entrat per l’escaire canviat (o això es rumoreja perque ha entrat a tanta velocitat que no hi ha hagut ulls humans que ho hagin pogut presenciar). Amb el 0 a 2 s’ha acabat la primera meitat. Tot i que hi ha hagut oportunitats per canviar aquest marcador (el Blanes ha enviat un penal al travesser i l’IHC no ha aprofitat uan superioritat per una blava a l’entrenador local, Ramon Benito).

SOBREN DOS SEGONS

A la segona part el Blanes ha posat emoció al partit amb l’1 a 2 quan Kimi Ridaura ha desviat a la xarxa un tir de mitja pista d’Armengol. Però els d’Ivan Sanz han aguantat molt bé l’1 a 2 que donava 3 punts d’or. Fins que a falta de mig minut els àrbitres han assenyalat penal per una acció de Rocasalbas que ha vist també targeta blava. Roger Fernàndez ha aturat el llançament i els arlequinats han jugat un altre cop amb inferioritat fins que a falta de 5 segons han disposat d’una falta a favor. El servei s’ha fet amb un intent de passada en llarg que ha tallat el Blanes. Molt ràpidament ha enviat una bola al segon pal on, producte del power play, Selva estava sol. En Jeppy ha aconseguit superar al porter arlequinat i ha aconseguit un empat en el que ja ningú hi pensava. Amb aquest resultat l’IHC manté els 3 punts sobre els blanencs. Combinat amb el 4 a 6 del Reus-Noia, els igualadins es queden sols en el quart lloc amb 35 punts, un més que el Reus i 3 menys que el Noia.

BLANES 2 (0/2) Llaverola, Selva (1), A. Ridaura, Armengol i Teixidó, equip inicial. Grasas i K. Ridaura (1).

IGUALADA HC 2 (2/0) R.Fernàndez, Navarro, Ton Baliu (1), Formatjé i Edu, equip inicial. Dani, Pelicano (1), Rocasalbas. Garreta i Larios.

GOLS: 0-1 T.Baliu penal (m 11.5), 0-2 Pelicano (m 19.30). SEGONA PART. 1-2 K. Ridaura (m 9.32), 2-2 Selva (m 24.58).

EL B DISSABTE. EL FONTANELLAS I MARTÍ, DIUMENGE. TOTS 2 A CASA

Aquest dissabte l’IHC B juga a les 7 a les Comes contra el Mollet. Joan Doncel tindrà la baixa de David Carles que a l’entrenament de dijous va fer una frenada i se li va quedar el genoll clavat a la pista. Aquest divendres l’ha visitat el fisio del club que ha descartat una lesió. Marti Compte ha dit que té la zona carregada i que amb antinflamatoris i una setmana de descans el dolor se n’anirà.

Per la seva banda el FONTANELLAS I MARTÍ IHC juga diumenge al pavelló de les Comes contra el Palau de Plegamans.