Sorteig Entrades Final Copa del Rey

A continuació us informem de tot allò relatiu al sorteig de les 2 entrades que la Penya Blaugrana de Can Cartró i Subirats sortejarà entre els seus socis que així ho sol·licitin. La final es disputarà al l’estadi Vicente Calderón, a Madrid, el proper dia 25 de maig de 2012.

.
INFORMACIÓ PRÈVIA:
.

 • Preu de l’entrada: 70,00€
 • Tipus d’entrada: personal i intransferible*
 • Data límit per fer la sol·licitud: dimecres 09-05-2012
 • Data sorteig: mitja part del Betis – Barça (jornada 38)
 • Lloc: seu de la Penya (Cafè de Can Cartró), en directe
 • Data límit per abonar el cost de l’entrada: 18-05-2012

.
(*) AVÍS LEGAL : Els agraciats hauràn de signar un document a on es comprometen a fer us de l’entrada i a respectar el regament de les Bases del Sorteig d’Entrades de la nostra entitat. Queda prohibida vendre o cedir l’entrada. En cas d’incumpliment, la Penya determinarà públicament una sanció i es comunicaran els fets al FC Barcelona per tal que emprengui les mesures legals que consideri oportunes.

.

PROCEDIMENT PETICIÓ D’ENTRADES:

Per a fer la vostra petició cal que envieu un e-mail a info@blaugranasubirats.cat. Aquest correu ha de seguir unes pautes per tal que pugui ser processat de forma senzilla:

.

 • A l’ASSUMPTE del correu poseu-hi: “SORTEIG COPA
 • Al cos del MISSATGE poseu el vostre: “NÚMERO DE SOCI” seguit del “NOM I COGNOMS“.

.

OBSERVACIONS:

 1. Només es pot demanar una entrada per e-mail enviat (si heu de tramitar la petició de diferents socis des d’un sol compte de correu, heu de redactar un e-mail independent per a cada un d’ells).
 2. Cada soci només pot demanar una entrada, que serà personal i instrasnferible.
 3. El sorteig de les entrades es regula segons les Bases que podeu descarregar-vos fent clic aquí.

.

Es rebutjaran els correus/peticions que no segueixin els requisits descrits anteriorment, i aquells que no s’ajustin al descrit en les BASES DEL SORTEIG D’ENTRADES (Arxiu PDF).

.

Salutacions cordials i molta sort!