Renúncia de Pancho Campo al títol de MW

Les presumptes irregularitats de les quals va ser acusat Pancho Campo mentre va acompanyar a tastar per tot Espanya a Jay Miller (Parker) encara porten cua. Pancho Campo, de fet, ha acabat renunciant al títol de Master of Wine. Així queda palès a la pàgina web de l’Institute of Masters of Wine: In light of Pancho Campo’s resignation from The Institute of Masters of Wine, the investigation into alleged breaches of the Institute’s Code of Conduct has been terminated (A la llum de la renúncia de Pancho Campo de l’Institute of Masters of Wine, la investigació de presumptes infraccions del Codi de de Conducta de l’Institut es dóna per acabada). Molts hauríem preferit que s’hagués arribat fins al fons de la qüestió i que quedi clar, sense cap mena de dubte, si Pancho Campo és tan honorable i està tan net com ha proclamat ell mateix. Tot plegat arriba, com es recordarà, després que la investigació encarregada per Robert Parker sobre les suposades irregularitats no trobés evidències de frau, però sí que es van veure dubtes en el comportament del seu excol·laborador Jay Miller i de Pancho Campo, que s’han qualificat com a  “aparença d’incorrecció”. Jim Budd, un dels qui més va fer per a destapar el suposat escàndol del ‘Campo-gate’, no ha tardat gaire en recollir la notícia de la renúncia de Campo al títol de MW. La periodista de Madrid Raquel Pardo ha estat de les primeres en aixecar la llebre a la pàgina web d’Andrés Proensa: http://www.proensa.com/