LES DONES D’AVUI

L’ARTICLE DE SANDRA BRUNA 
Avui recomanem una novel · la fresca, plena d’il · lusió, però també de tensió, i de moltes classes diferents, per això la primera novel · la de Yolanda Sáenz de Tejada , CADA GOTA DE TU VIDA , és una novel · la per totes les dones, les quals tindran almenys un personatge on reconèixer, però també per a tots aquells homes que vulguin saber els secrets més íntims de les dones d’avui dia, les que treballen, les que lluiten pels seus ideals, les que es riuen de tot i de res, i les que viuen en el seu món malgrat tot. Una novel · la que es presenta avui a Sevilla, i el dia 8 a Madrid. Ideal per a lectura d’estiu i per recomanar a les amigues.

Avui la nostra Madame Bovary està feliç, recomanem una novel · la d’amor i desamor, de les que li agraden, i ella per contrapartida ens recomana un altre dels seus clàssics Mujercitas de Louise May Alcott, la història sobre quatre germanes que creixen i conviuen emmarcades per la Guerra de Secessió. Ambdues novel · les tens personatges femenins com a protagonistes, i cada personatge té una manera diferent d’enfocar la vida. No tenen res a veure, totes dues novel · les, en aparença, però les protagonistes de Yolanda són les donetes d’ara, que han canviat molt, no ho negarem, però en el fons els problemes segueixen sent els mateixos. 

Els personatges de Yolanda estan plens de vida, de poesia, i cada dona marca un rol, igual que en Mujercitas cadascuna també ho marcava. Per això, CADA GOTA DE TU VIDA és una novel.la molt recomanable per passar aquest bona estona, per veure els reptes d’unes dones que podríem ser qualsevol de nosaltres, sobretot en aquest món laboral tan salvatge, cada vegada més, i penso que avui dia tots i totes necessitem evadir-nos una mica i saber riure d’un mateix per oblidar-nos d’una rutina diària que a molts ens pesa una mica.

Article/post 652 – Vols llegir? – Ràdio Nova