AVUI A BLANES. ROCASALBAS: L’EQUIP ESTÀ DONANT LA CARA EN TOTS ELS PARTITS

Foto J. Ceballos

L’Igualada HC juga avui a Blanes en partit avançat de la 22ena jornada de l’Ok Lliga. El partit l’arbitraran Joan Molina Planelles i Ruben Fernandez Garcia. En joc 3 punts importants per definir els 4 primers llocs de la classificació. L’Igualada hi arriba instal.lat en una bona dinàmica (3 partits consecutius amb resultats positius) i amb uns destacables 34 punts, mentre el Blanes amb 31 té clara la intenció de neutralitzar aquesta diferència i d’atrapar als arlequinats. A la seva pista l’equip de la Selva ha estat pràcticament imbatible i, una vegada més es necessitarà tant de la solidesa defensiva com de la efectivitat al davant. En aquest sentit els ”cops” del Rocky poden ser més imprescindibles que mai. En Roger porta ara dos partits seguits marcant, però és que a la primera volta seu va ser el gol de penal que coronava una remuntada genial:  del 0 a 3 de l’inici de la segona part al 3 a 3 final.

 P- Roger arribem a Blanes després  d’un partit molt treballat contra l’Alcoi en el qual va costar molt guanyar els 3 punts.

ROCASALBAS- Si. Cada cop que marcàvem ens transformaven un gol i la veritat és que es va complicar molt fins al final. Sort que aleshores vam tenir l’encert que no havíem tingut i bé contents per la victòria.

P- No sé si va ser falta d’encert o ajutar-la molt perque vam fer molts pals. Tu també.

ROCASALBAS- Semblava que la bola no hagués d’entrar i que ens haguèssim de complicar encara més la vida. L’important va ser que l’equip va seguir treballant i va tirar endavant el partit.

P- En canvi el gol que si que et van donar hi va haver polèmica. Era gol?

ROCASALBAS- Jo no la vaig veure dins … però ho vaig celebrar per si de cas. I diu l’Edu que si va entrar.

P- Portem una bona dinàmica. I avui toca el Blanes.

ROCASALBAS- Si, si. La veritat és que ara ens prenem les coses amb més relativitat. Ens juguem l’orgull de cada jugador, a nivell de club i d’equip, i enfoquem els partits amb la màxima il.lusió.  Donades les dificultats que tenim a nivell econòmic l’equip està donant la cara en tots els partits.

P- L’altre dia et vam veure sortir del pavelló amb el pantalló arremangat. No serà una nova moda…

ROCASALBAS- No, no. Ja,ja. Era una ferida que si em tocava la roba malament. Va ser d’una blava que no va pitar l’àrbitre…

P- En canvi si que te’n van pitar una a tu.

ROCASALBAS- Si. La meva si que és veritat que era blava. Vaig tenir mala sort perque se’m va enganxar el meu estic amb el seu, sense cap tipus d’intenció però si es pitava blava és correcte. El problema és que després no es va seguir el mateix criteri. I ens podrien haver pitat un parell de blaves a favor que no van pitar. Per sort, vam tirar igual el partit endavant.