I.SANZ: A BLANES INTENTAREM COMPETIR COM A VIC O SANT SADURNÍ

El calendari apreta i els jugadors de l’Igualada HC han fet aquest dimecres l’únic entrenament possible abans d’afrontar la pròxima jornada de l’Ok Lliga a la pista del Blanes. Els arlequinats han fet treball de 4X4 pensant ja en el partit contra els de Ramon Benito. L’IHC, per tant, té el temps just per treure conclusions de l’enfrontament contra l’Alcoi i per dissenyar, després,  l’estratègia per l’assalt a la ciutat esportiva de Blanes.

P- Ivan, d’entrada 3 punts que es van haver de patir i que van permetre tornar a les victòries a les Comes després de la desil.lusió contra el Bassano.

I.SANZ- Si. És cert que la segona volta la vam començar molt bé amb dues victòries a casa de molt prestigi contra Reus i Barça, però després ens vam encallar. Vam perdre amb el Vilanova, vam perdre amb el Bassano. En canvi hem fet partits fora de casa molt bons com els de Sant Sadurní i Vic i era important de tornar a donar imatge a casa. Sabiem que seria un partit complicat, havent jugat dos dies abans, jugant al matí que l’ambient és més fred, davant d’un rival que s’hi jugava molt. Penso que vam jugar bastant bé, llàstima d’algunes errades de concentració en els seus gols que ens van complicar la vida. I vam tenir una mica de falta d’encert i també de sort, amb uns quants pals… però penso que vam fer prou joc per poder guanyar sense tantes angunies. Vam treballar bé, vam aconseguir tirar endavant dos cops. Per tant, content de l’actitud dels jugadors, i content que la gent de les Comes pugués gaudir d’una victòria.

P- I és que les errades defensives van arribar en moments molt importants, quan l’equip agafava aventatge.

I.SANZ- Si. Crec que les dues parts les vam començar molt bé. Amb molt ritme. Amb molta intensitat, amb bones arribades. I vam tenir suficients oportunitats, suficient joc, com per anar-nos-en d’un parell de gols que ens hauria permés anar més tranquils. No ho vam fer i sabem que quan tu ataques i no marques en els replegaments et poden fer mal i és el que va passar amb el primer i el segon gol (el tercer ja va ser una jugada més desafortunada). De tota manera , això serveix per veure el caràcter de l’equip que no s’ensorra pels empats i ho tira endavant i sap guanyar el partit. És veritat que el Roger va estar molt bé en moments en que ells podrien haver fet més mal encara, però crec que igual que vam dir que sent honestos a Vic l’empat era el resultat més just, contra l’Alcoi vam fer mèrits per guanyar de manera més àmplia.

P- I ara poc temps per treballar el partit de Blanes.

I.SANZ- Ara és complicat perque juguem cada dos dies. Hem entrenat aquest dimecres. Descansem avui i demà a Blanes. Sabem que és un rival molt, molt complicat. Que són molt sòlids, i més a casa on no han perdut punts. Tenen jugadors experimentats, amb molta qualitat en totes les línies, i sabem que serà molt dur però confio molt en l’equip. Com en les dues últimes sortides hem competit molt bé i allà també competirem també. Podem guanyar o perdre però estic convençut que farem un bon partit.