DIUMENGE 29 ABRIL: CARME

Hem quedat a les 8’45 a Can Titó ; en Jero , Alex , Jaume Tort , Ramon i Kiko . Fetes les salutacions , divaguem amb dos opcions ; seguir la ruta del club cap a Vallbona o el reconeixement de la Xallenguer . Optem per la 2ª ; ja que el Jaume i el Alex hi competeixen la setmana vinent . Utilitzem el recorregut ja marcat primer direcció Collbàs i desprès fen un dels pocs baixadors per arribar a la pista que va de Montbui poble a dalt de la Censada . Un cop dalt diuen els entesos de tornar a Collbàs per darrere la serra . Els adverteixo de que amb l’intensa pluja de la nit anterior , el terreny està a punt per plantar patates , no per ciclar ; però , tot i així , ens hi tirem de cap . ” Error ” , absolutament tot clavat , tot i ser costa avall ( avui el que ens feia falta a la bossa d’eines , era una karcher ) . Passat el mal tràngol , que per altre part també és divertit , enfilem pel corriol que ens porta directament fins a Collbàs . El Jaume te d’esser d’hora a casa i ens diu adéu mentre els demés baixem a Carme a esmorzar ; utilitzant tots els corriols possibles ; que van escassos . Aparquem les bicis i mirem al cel , amb l’amenaça de pluja ; així que decidim esmorzar ràpid per que no ens ” pilli ” . Al sortir veiem que els núvols no s’en van i es decideix allò que intentem evitar sempre ; l’asfalt . Carretera i manta fins al ” curro ” del Jero ; on ens fa elogis de la seva màquina de rentar . Entre ruixats de la karcher i una bona tertulia , passem una bona estona mes . Finalitzem el dia amb 35 km. i poquet desnivell . Aquesta Xallenguer sembla de pa sucat amb oli ; ja explicareu.