TORNA L’OK LLIGA A LES COMES

Sense temps per descansar ni per assaborir els bons resultats aconseguits en els dos desplaçaments consecutius a Sant Sadurní i Vic, l’hoquei torna a les Comes per primera vegada des de l’eliminació a la Cers davant del Bassano italià. Ho farà amb l’enfrontament contra l’Alcoi corresponent a la 21ena jornada de l’Ok Lliga. El partit es juga a 2/4 d’1 del migdia amb arbitratge d’Alberto Veiga i Maria Teresa Martínez.

Els igualadins intentaran traslladar la bona dinàmica com a visitant a les Comes davant d’un rival molt complicat que ara mateix és fora dels llocs de descens tot i que amb molt poca distància de seguretat (els alcoians només tenen dos punts més que el Voltregà el primer que en aquests moments perdria la categoria).

Mentrestrant aquest dilluns s’han jugat dos partits avançats a la jornada: Liceo 5 – Shum 4 i Reus 5 – Calafell 1.