Proper dissabte "El Camino de Santiago", conferència-xerrada a càrrec de Ramon Falco i Roser Gomez a l’Escorxador de Ribes.

Dissabte, 5 de maig a les 19 hores, a l’Espai Cultural l’Escorxador de Ribes.
Feia molt que volíem fer alguna activitat relacionada amb del El camino de Santiago al Cor Literari Garraf. A Ribes hi ha molta gent que ha fet el camí i alguns dels quals són veritables boixos pel camí. De fet poques trobades a Ribes poden reunir a prop de cent persones com va passar el darrer sopar de pelegrins a la Masia La Serra. Va ser en aquesta trobada que vam proposar el  Ramon i la Roser de fer una xerrada a l’Escorxador. De seguida van acceptar; són activistes del camí a Ribes i arreu. Membres de l’Associació dels Pelegrins a Santiago Barcelona i porten molts quilòmetres als peus, segur que tenen moltes coses a dir i moltíssimes  anècdotes per compartir amb nosaltres.
Si ets pelegrí, t’esperem  dissabte a l’Escorxador per compartir les teves experiències.

Cor Literari Garraf