MARCELO REYMUNDI, segon a STA. COLOMA DE QUERALT

Aquest cap de setmana es va disputar també una cursa de 14 km, a la població de STA. COLOMA, amb 130 participants per cobrir un terreny molt variat amb constants repetjons, canvis de ritme que a mesura que passen els kms., van fen presència a les cames dels atletes

EL CERRR IGUALADA, s’hi  va veure representat per dos atletes amb molt bons resultats.

Destaca el segon lloc del MARCELO REYMUNDI, que tot i patir una caiguda a la meitat de la cursa va poder aguantar les envestides que li venien per darrera i va mantenir la segona posició absoluta, només superat per el Toni Ocaña, guanyador amb un temps de 1 hora, 1 minuts i 23 segons , precedint al MARCELO per només 42 segons que es molt poc donat el contra temps que va tenir.

L’altre representant fou el CRISTIAN GARCIA, que amb un temps de 1 hora 4 minuts i 30 segons entrava en vuitè lloc, amb una molt bona cursa també de aquet atleta.

CERRR IGUALADA


MARCELO , recollint el premi a STA. COLOMA