ISAAC DUARTE, per la nit

El dissabte passat, es va disputar a la població d’Hospitalet de Llobregat la cursa nocturna sobre la distancia de 10.000 metres amb mes de 3.200 participants que van crear la línia d’arribada, doncs bastants participants es van quedar al cotxe sense poder participar degut al col·lapse circulatori que es muntar a les rodalies de aquesta població. Gent baixant del cotxe i apa a corra i el conductor, doncs a donar voltes amb el cotxe per veure si podia aparcar algun lloc.

Paral·lelament es duia a terme també una altre cursa sobre la distancia de 5000 metres.

Tornant a lo que va estar la cursa, i dins a la distancia de 10.000 metres el company ISAAC DUARTE, va estar el clar dominador de la cursa, doncs ja des de el km.2, es va col·locar al capdavant i va mantenir aquest lloc fins a l’arribada, on va aturar el crono amb un temps de 32 minuts i 30 segons, seguit per Antoni Godoy i Josep Mª Arnal, que van completar el pòdium, on el vent i la pluja van impedir aconseguir un millor crono.

De ben segur que aquesta victòria servirà per donar moral i confiança al ISAAC, de cara al cap de setmana vinent, doncs disputarà el Campionat d’Espanya de Duatlò a la població d’Aguilas, i on te forces possibilitats de fer un top-20. Moltes felicitats per la victòria i a seguir, per tal d’aconseguir mes èxits.

Igualment a aquesta cursa si van desplaçar el MANEL ELIZARI  I el JORDI PRAT, però els problemes de circulació, els vam impedir participar a la cursa.

ISAAC DUARTE, a l’arribada de Hospitalet